A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás

Vágólapra másolva!
Elválik második feleségétől Deutsch-Für Tamás fideszes politikus. Deutsch-Für korábban felvette felesége vezetéknevét, ezt hamarosan elhagyja majd a neve mellől. A politikus a válásáról a Blikknek nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás, miután második házassága is megromlott. A Fidesz elnöki kabinetének vezetője három éve kötött házasságot Für Ágnessel, az Antall-kormány egykori honvédelmi miniszterének lányával. Deutsch Tamás válásáról maga beszélt a Blikknek, azt mondta, elszakadtak az őt és feleségét összekötő szálak.

"Visszaadjuk egymásnak a neveinket. Én visszaadom Áginak a Fürt, ő pedig nekem a Deutschot" - nyilatkozta a politikus a Blikknek. Korábban nagy nyilvánosságot kapott, amikor Deutsch felvette felesége vezetéknevét. A lap szerint a politikusnak új barátnője van, aki a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban dolgozik.

Deutsch Tamás 2004-ben vált el első feleségétől, akitől három gyermeke született. Első házassága idején egy negyedik gyermeke is született korábbi titkársági vezetőjétől. Deutsch a válás után lett szerelmes Für Ágnesbe, akit három éve vett feleségül, egyúttal felvette vezetéknevét is. Für Ágnessel nincs közös gyermekük, de együtt nevelték Für előző házasságából született két gyermekét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!