Balesetek miatt nagy a torlódás Szegeden

Vágólapra másolva!
Három baleset okoz komoly dugókat okoz Szegeden és környékén. A karambolok miatt le kellett zárni a Bertalan hidat, és a városba vezető 47-es főutat is. nagy a torlódás.
Vágólapra másolva!

Három baleset történt hajnalban Szegeden a csúszós utakon. A karambolok miatt lezárták a Bertalan hidat és a városba bevezető egyik út is szinte járhatatlanná vált - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetekben hárman sérültek meg.

A Bertalan hídon egy személyautó csapódott a korlátnak öt óra előtt pár perccel, majd utána egy teherautó és egy kisteherautóval ütközött össze ugyanott. Egy ember súlyos, egy életveszélyes sérülést szenvedett. A 43-as főút ide érkező forgalmát elterelik, a környéken óriási a tolódás, az útzár várhatóan reggel hétig tart.

A másik baleset nem sokkal hat óra előtt a 47-es főúton történt Szeged határában. Egy traktor balra akart kanyarodni, besorolt a négy sávos út közepére, de ezt későn vette észre egy autós és hátulról belerohant. A traktor felborult, és keresztbe fordult, három sávot foglal el az útból. Itt egy ember szenvedett könnyű sérülést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!