Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi alig bírta abbahagyni a sírást az élő adásban

Vágólapra másolva!
Meghatották Liptai Claudia szavai. A zsűritől csak 10 pontokat kapott, az övé lett az este első maximum pontszámos előadása.
Vágólapra másolva!

A rekordokat döntögető Azahriah bőrébe bújva robbantotta fel a hangulatot a stúdióban Tóth Gabi, aki az Introvertált dalt adta elő a Sztárban Sztár All Stras elődöntőjében. A zsűritől csak 10 pontokat kapott, az övé lett az este első maximum pontszámos előadása.

Liptai Claudia szerint Tóth Gabinak "mennybe menetel" ez a műsor, hiszen csak a produkciói és a művészete kap teret. "Ez volt az a kislány, akit én láttam a Megasztárban és aki tündöklően jó és csodálatos művész. És ez a művész ma olyasmit alkotott nekünk, amit soha nem fogunk elfelejteni, ebben biztos vagyok" - mondta neki.

Az énekesnőnek nagyon jól estek a zsűritag szavai, az élő adásban pedig elmondta, hogy nagyon tudott azonosulni Azahirah dalszövegével. "Nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Megélni a mellőzöttséget a csúcsról, a bezártságot, vagy azt, hogy úgy érzed, hogy vége mindennek és aztán onnan felszívod magad. Nagyon nehéz feladat is volt, és nagyon jól esett, amit Claudia mondott. (...) Sok hülyeséget csináltam, sokat hibáztam, de a színpad az életem" - magyarázta sírva Tóth Gabi a produkciója után.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!