Lassan oszlik a kettős baleset miatti dugó az M7-esen

Vágólapra másolva!
Befejezték a helyszínelést és feloldották a főváros felé tartó sávlezárásokat  az M7-es autópálya 27. kilométerénél, de a kocsisor egyelőre alig mozdul, még órákig maradhat a dugó.
Vágólapra másolva!

Mindhárom sávban megindult a közlekedés az M7-es autópálya főváros felé tartó oldalán a 27. és 28. kilométere közötti szakaszon, ahol négy autó ütközött össze vasárnap délután.

Az érintett útszakaszt korábban teljesen lezárták és a 7-es főútra terelték. Később megindulhatott a forgalom a pálya külső sávjában, de az [origo] tudósítója szerint hosszú idő után is csak araszolt a kocsisor, és nem javult a helyzet egyelőre a többi sáv feloldása után sem.

A Martonvásár közelében történt baleset két sérültjének egyikét mentőhelikopter szállította kórházba. Arról, hogy milyen sérüléseket szenvedtek, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre nem adott tájékoztatást.

R. Szabó Ágnes az MTI-nek elmondta: a balesetet vélhetően az okozta, hogy az onnan 200 méternyire történt másik, anyagi káros baleset miatt álló kocsisor három autójába ütközött egy 64 éves budapesti nő által vezetett személyautó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!