Több baleset nehezíti a közlekedést Budapesten

Vágólapra másolva!
Az eső miatt akadozik a közlekedés a fővárosban, a városba vezető főbb útvonalakon, a hidak környékén, illetve balesetek miatt több helyen alakult ki dugó.
Vágólapra másolva!

Több baleset is történt reggel az esőáztatta utakon Budapesten, emiatt lelassult a haladás - közölte a Fővinform. Az Erzsébet hídon a budai hídfőjénél három gépkocsi ütközött össze, torlódást okozva a reggeli csúcsforgalomban. A Gyömrői úton a Csévéző utcánál szintén három autó szaladt egymásba, és a Kerepesi úton, a városközpont irányában is több autó karambolozott.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
A XXIII. kerületben, a Szentlőrinci úton hátulról belehajtott egy munkagépbe ez az autó. A roncsból tűzoltók szabadították ki a sofőrt, akit a életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az Üllői út kispesti szakaszán, a Báthory utcánál egy autó motorossal ütközött össze, a Könyves Kálmán körúton a Vajda Péter utcánál pedig felborult egy motoros a csúszós úton reggel. A XX. kerületben a Vágóhíd utcában a Szegfű utcai kereszteződésénél, továbbá a X. kerületben a Gyakorló utcában a Gyakorló köznél két-két személygépkocsi koccant. Délelőtt a repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton egy beszorult kamion okozott forgalmi akadályt.

A Fővinform szerint összefüggő kocsisor alakult ki reggel a Rákóczi úton befelé, a Károly körúton az Astoria csomópont felé, az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán, a Nagyszőlős utcában befelé, a Budaörsi út - Hegyalja út útvonalon a híd felé. Megállt a forgalom az Astoria csomópontnál minden irányban, nagyon nehéz az átjutás a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződésében.

Torlódtak a járművek a Lánchídon, a Petőfi hídon és a Margit hídon a Budára vezető irányban, a Nagykörúton a Nyugati tértől a híd felé, a Budai alsó rakparton a Rákóczi hídtól észak felé, a Könyves Kálmán körút- Rákóczi híd útvonalon Buda felé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!