Baltával öltek meg egy hajléktalan nőt a II. kerületben

rendőrök helyszínelnek a II. kerületi Völgy utcában, ahol megöltek egy hajléktalan nőt
Vágólapra másolva!
A II. kerületi Völgy utcában megöltek egy hajléktalan nőt. A gyilkost, aki beismerte a tettét, a rendőrség elfogta, és megtalálta az elásott holttestet is.
Vágólapra másolva!

Elfogtak egy férfit a II. kerületben csütörtökön, aki beismerte, hogy baltával meggyilkolt egy nőt - mondta el az [origo] kérdéseire Bényi Mónika, a BRFK szóvivője.

A rendőrségre még reggel érkezett egy bejelentés, amely szerint nyoma veszett egy 63 éves hajléktalan nőnek a II. kerület egyik erdős részén, ahol egy hajléktalan közösség él. A nyomozók kiszálltak a helyszínre, és kérdezősködni kezdtek. Az egyik, 50 éves hajléktalan férfi a kihallgatása közben ellentmondásba keveredett saját magával. Nem sokkal később pedig bevallotta, hogy megölte az idős asszonyt egy baltával, a holttestet pedig elásta.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök megtalálták a halottat, a helyszíni szemle jelenleg is tart - mondta a szóvivő. A gyilkost emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Arra a kérdésre, hogy mi válthatta ki a konfliktust, a szóvivő még nem tudott válaszolni. A férfi kihallgatása gyakorlatilag jelenleg is tart - jegyezte meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!