Deutsch Tamást a szempillájáért szeretik a nők

Vágólapra másolva!
A hajáért, a hosszú szempilláiért és a megnyerő személyiségéért szeretik a nők - mondta Deutsch Tamás a Helyi Témának. A fideszes EP-képviselő, akinek mostani felesége az MTK ritmikus sportgimnasztika szakosztályának vezetője, elárulta, hogy mindig is vonzódott a sportolónőkhöz, és nem riasztotta el a nők bicepsze.
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Helyi Témának adott interjúban elárulta, szerinte mit szeretnek benne a nők. "A megnyerő személyiségemet mindenekelőtt. Néhányan irigyelték, hogy milyen sűrű hajam van, ők is szerettek volna ilyet. Amit gyerekkorom óta hallok, hogy szép a szemem, és hosszúak a szempilláim" - mondta Deutsch Tamás.

A képviselő jelenlegi felesége az MTK ritmikus sportgimnasztika szakosztályának vezetője. Deutsch elárulta, hogy mindig is vonzódott a sportolónőkhöz. "Atletizáltam, már tizenkét évesen nagyon tetszettek az idősebb, kidolgozott izomzattal bíró sporttársaink, mint Mátay Andrea vagy Rudolf Erika. Nem riaszt el, ha egy nőnek például bicepsze van, sőt" - mondta Deutsch, aki bevallotta, hogy azért voltak nem sportos barátnői is. "Voltam már szerelmes magas és alacsony, szőke és barna, rövid és hosszú hajú lányba is."

Deutsch elárulta, hogy a feleségével mindketten annyira elfoglaltak, hogy egyeztetniük kell a naptárjukat, hogy találkozhassanak. "Leülünk és nekiállunk közös metszéspontokat találni. Ezen általában jót nevetünk" - mondta Deutsch a Helyi Témának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!