Felkelt a kórházi ágyból a halottnak hitt férfi

Vágólapra másolva!
A nővér elájult, amikor meglátta, hogy az alig egy órával korábban halottnak nyilvánított Gyula egyszer csak fogja magát, és felül az ágyában.
Vágólapra másolva!

Halottnak nézte orvosa a kórházban az 53 éves Gyulát - írja a pénteki Blikk a férfi beszámolójára hivatkozva. Gyula a lapnak azt mesélte, hogy két hete feküdt a kórházban, amikor egyik este rosszul lett, ezért a nővér riasztotta az ügyeletes orvost.

"Éreztem, hogy egyre vacakabbul vagyok, de még magamnál voltam, amikor a doktornő megjött. Két ujját a nyaki ütőeremhez szorította" - mesélte a Gyula, aki tisztán emlékszik rá, hogy ezután a doktor azt mondta: "Elbúcsúzhatunk tőle. Vége".

A férfi saját bevallása szerint néhány pillanatig bizony maga sem tudta eldönteni, hogy tényleg meghalt-e. Gyulát ezután magára hagyták és egy kék nejlont terítettek rá. Egy órát feküdt az ágyában tetszhalottként, majd szomjas lett.

"Először csak suttogtam, hogy szomjas vagyok, aztán egyre hangosabban mondtam. Mivel senki nem reagált, felültem az ágyon, és elkurjantottam magam. Egy nővér rohant be a szobába, majd azzal a lendülettel, amellyel érkezett, el is ájult" - mesélte a férfi, aki sem a várost, sem a kórházat nem szerette volna megnevezni, ahol az eset történt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!