Kiugrott a gimnázium ablakán egy pécsi diák

Vágólapra másolva!
Egy társával verekedett, majd igazgatói figyelmeztetést kapott az a kilencedikes fiú, aki ezután kiugrott a pécsi Babits gimnázium második emeletéről. Súlyos sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Kiugrott egy középiskolás fiú kedden kora délután a Babits Gimnázium második emeleti ablakából - írja a Bama.hu. A kilencedik osztályos gimnazista túlélte a zuhanást, a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A lap szerint a kilencedikes fiú kedden az igazgatói irodában is megfordult, ugyanis egy másik fiú képébe nyomott egy kakaós csigát, majd verekedésbe keveredett emiatt, és igazgatói figyelmeztetést is kapott. Ezt követően a mosdóba ment ki az egyik tanóra vége előtt néhány perccel, majd fél egy körül a mellékhelyiség ablakából kiugrott a mélybe. A Bama szerint búcsúlevelet is írt.

Az épület utca felőli oldalán a diákok vették észre a mozdulatlan testet, ők értesítették a mentőket is. A fiú eszméletét vesztette, a Pécsistop.hu szerint csigolya- és nyílt lábtörést szenvedett. A mentők nyakmerevítővel is rögzítették a fejét a kórházba szállítás előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!