Ha szereti, hogy megfagy, ma remek napja lesz

nk20150305
A tavaly decemberi ónos eső és jegesedés miatt megsérült fák a Mátrában, Galyatető közelében
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön és pénteken továbbra is borús, párás idő lesz - Köpönyeg.hu. Számottevő csapadék nem valószínű, de kisebb hószállingózás, ónos szitálás, zúzmara-lerakódás továbbra is lehet.

Reggelente -4, délutánonként 0 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szenteste napján erősen felhős, több helyen borult lesz az ég. Párás, foltokban ködös lesz a levegő. Havazásra nincs kilátás, de a zúzmara és a néhol előforduló hószállingózás egy kis fehérséget varázsolhat. Reggel -5, délután 0 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Karácsony első napján, vasárnap borongós idő ígérkezik, elszórtan vegyes csapadékkal: nyugaton ónos eső, majd eső, keleten gyenge havazás, fagyott eső lehet. +4 fok köré enyhül a levegő. A DNy-i szél megélénkül.

Karácsony második napján, hétfőn a megerősödő ÉNy-i szél hatására felszakadhat a ködfelhőzet, és több fokkal megenyhülhet az idő. Elszórtan lehet zápor, ÉK-en eleinte vegyes csapadék. ÉK-en még +2, a nyugati tájakon akár már +7 fok is lehet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Vérfagyasztó jelenet az M6-oson, egy autós szembe ment a forgalommal.

Robbanás után kiégett egy mentőautó Budán. A mentőautó motortere gyulladt fel, majd a lángok továbbterjedtek az egész járműre. A tüzet két vízsugárral oltották el a fővárosi tűzoltók.

Videóra vették, ahogy lezuhant egy Boeing. Előbb alig bírt felszállni, utána pár perccel a földnek csapódott.

A halálba ugrott a bungee jumpingos. A családja is végignézte a tragédiát.

Megtalálhatták az eltűnt tévésztár elásott holttestét. A rendőrség valószínűleg a hétvégén eltűnt Lisa Marie Neagle holttestét találta meg egy kertben elásva, a gyilkosság indítékát egyelőre nem tudják.

Hét olyan fiús játékfajtát gyűjtött össze kollégánk, amitől az anyák biztosan agyvérzést kapnak, az apák viszont újra gyerekké válhatnak. Gumiszörny, méregdrága, de suta dinó, vagány LEGO-sárkány és trendi fénykard. Hét játék, fiúknak:

Ha inkább külön-külön, másfélperces formában nézné meg őket, akkor kattintson ide.

Boldog névnapot

December 22. az év 357. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 9 nap van hátra.

Ma a Zénókat ünnepeljük.

A Zénó a görög Zénón név latin változatából származik, a Zenóbiosz, Zenodótosz nevek rövidülése, a jelentése: Zeusztól származó.

Távkapcsoló

Folytatódik a Backstrom nyomozó és a Válótársak - előbbi a TV2-n, utóbbi az RTL Klubon -, a Viasat3 pedig az Észbontókból ad újabb részt. A FEM3-on Joshi Bharat barátkozik 22.10-től, az HBO-n a Star Wars: Az ébredő Erőt tekinthetjük meg, az OzoneNetwork OzoneUtazás sorozatában ezúttal Dél-Tunéziában nézhetünk szét.

Mozipremierek

  • Énekelj!
  • Miért pont Ő?
  • Olli Mäki legboldogabb napja
  • Váratlan szépség
  • Hóesés Barcelonában
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről