Három nap alatt öt kábítószer-kereskedőt fogtak

Vágólapra másolva!
Elfogtak négy férfit és egy nőt, mert az autójaikban és lakásaikban marihuánát, kokaint, több millió forint készpénzt, valamint kábítószer adagolásához és csomagolásához szükséges eszközöket találtak.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együtt november 29-én kedden késő délután fogtak el egy budapesti és egy mezőkövesdi férfit és egy budapesti nőt a Rákospatak utcában - írta meg a rendőrség oldala.

Az egyik elfogott, 29 éves budapesti férfi az egyik délután

egy papírzacskóban, légmentesen lezárt nejlontasakban átadott át egy 30 éves mezőkövesdi férfinek fél kilogramm kábítószergyanús, zöld növényi származékot,

amelyet ő perceken belül eladott a 35 éves budapesti nőnek.

A nyomozók november 30-án este egy 36 éves férfit is elfogtak, aki a gyanú szerint rendszeresen adott el marihuánát a mezőkövesdi férfinek, akinek a kokainárusát, egy másik 35 éves férfit, egy nappal később Dunakeszin fogták el.

Az üggyel összefüggésben egy 23 éves oroszlányi nőt is a bevittek a rendőrségre, akit kábítószer-birtoklás vétség gyanújával hallgattak ki gyanúsítottként.

Az öt személy autójában és a lakcímeiken tartott házkutatáskor összesen

3,353 kilogramm marihuánát, 272,48 gramm – feltehetően – kokaint, 11 darab kábítószergyanús tablettát, több millió forint készpénzt, mérlegeket, csomagolóanyagokat, fóliázó- és laminálógépet foglaltak le.

A négy férfi és a nő ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indítottak nyomozást. Már kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!