A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Havazás és fagy vár ma ránk

Duna ÉPÜLET ÉVSZAK FOLYÓ FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA jég jégzajlás Országház Parlament TÁJ tél városkép
Budapest, 2017. január 8. Jégzajlás a Dunán a Margit hídnál Budapesten 2017. január 8-án. Balra a Parlament épülete. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán délelőtt erősen, délután gyengén felhős lesz az ég - írja a Köpönyeg.hu. A nap első felében fordulhat elő hószállingózás, kisebb havazás.

A reggeli -12 fokról -6 fok köré enyhül az idő.

Csütörtökön megvastagszik a felhőzet, és egyre többfelé várható havazás, ónos eső, majd délutántól már havas eső, eső is. Az ország északkeleti felén tartja magát a kemény fagy (délután is -5 fok körüli értékek lehetnek), de DNy-on +2 fok köré melegedhet a levegő. A DNy-i szél megerősödik. Melegfronti hatás érvényesül.

Pénteken délig folytatódik a borongós idő többfelé csapadékkal, majd az erős ÉNy-ira forduló szél hatására csökken a felhőzet. ÉK-en is megenyhül az idő, délután +1 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szombaton az erős ÉNy-i szélben felhőátvonulások várhatók, egy-egy hózáporral. Reggel -5, délután 0 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és délutántól havazás kezdődik. Egész napos fagy lehet. Élénk DNy-i szél ígérkezik.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Kasza Tibi: Fenyő Iván még a világon van? Természetesen a Miamiban lazító Kasza sem maradt adós a válasszal, miután Fenyő Iván kóstolgatta őt és Majkát egy hosszú, kioktató posztban.

Majka kínos helyzetbe hozta a sopánkodó Fenyő Ivánt. Fenyő Iván a Facebookon zsörtölődött egy sort, és kiosztotta Kasza Tibit, Majkát, akik szerinte sokszor bugyuta, bárgyú posztokkal butítják a népet. A rapper – ahogy az várható volt – nem késlekedett a válasszal.

Cristiano Ronaldo bemutatta új barátnőjét, mutatjuk mi is.

Így tehet jót a kocsijának, ha a kegyetlen mínuszokban autózik. A fogcsikorgató, sarkvidéki eredetű hideg néhány napig még kitart, egyre több autó mondja be azonban az unalmast. Miért történik ez, mit tehetünk ellene, és egyáltalán: hogyan melegítsük be a motort? Elmondjuk.

Cristiano Ronaldo volt Jennifer Lopez ajándéka.

Boldog névnapot

Január 11. az év 11. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 354 nap van hátra.

Ma az Ágotákat ünnepeljük.

Az Ágota a görög eredetű Agáta régi magyar formája, aminek a jelentése: a jó.

Távkapcsoló

A TV2-n Lara Croft ringatja Az élet bölcsőjét a Tomb Raider második részében, az RTL Klub a Szulejmánból ad újabb részt. A Viasat3-on az Elrabolva után folytatódik a Lakástalkshow, a Duna TV-n még bekapcsolódhat A fehér királynéba - a mai a második rész -, az RTL Klubon a Showder Klub szövegeit hallgathatja, a LifeNetworkön a Véznák konrta Dagikba nézhet bele.

Heti mozipremierek

  • Utazók
  • #Jézus - Apám nevében
  • David Bowie arcai
  • A vörös teknős
  • Őrült boldogság
  • Vigyázz, kész, szörf! 2
  • Mártírok
  • Madeleine
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!