A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vécé előtt fényképezkedett a feleségével Vona Gábor

Ezt a képet osztotta meg magáról a Jobbik elnöke és felesége
Vágólapra másolva!
Egy vécé előtt fotózta le magát Vona Gábor, a Jobbik elnöke és a felesége. A pártelnök egyre több, a magánéletéről szóló képet oszt meg magáról, legutóbb például egy macskával fotózkodott. A választóknak viszont nem nagyon tetszik Vona politikája, mivel egyre népszerűtlenebb.
Vágólapra másolva!

Vona Gáborról egy új fotó került fel az internetre – írta meg a Ripost. Feleségével, Vona-Szabó Krisztinával ezúttal úgy döntöttek, hogy magukra zárják a fürdőszoba ajtaját, majd a tükör előtt készítettek egy szelfit. Gondosan vigyáztak arra is, hogy a helyiség jobb sarkában látható WC teljes egészében látható legyen.

Ezt a képet osztotta meg magáról a Jobbik elnöke és felesége Forrás: Ripost

Mint arról korábban beszámoltunk, Vona az utóbbi időben több, a magánéletéről szóló képet töltött fel a Facebookra. Az egyiken éppen egy macskát ölelgetve alszik – igaz, a macska fejtartásából látszik, hogy neki ez nem kényelmes fekvőhelyzet.

Vona Gábor ezt is megosztotta Forrás: Ripost

Népszerűtlenség

Miközben Vona éppen azon dolgozik, hogy korábban szélsőséges nézeteiről ismert pártját elfogadtassa a többi ellenzéki párt szavazóival, folyamatosan csökken a Jobbik elnökének népszerűsége – derült ki a Századvég legfrissebb felméréséből. A megkérdezettek túlnyomó többsége az Orbán Viktor által vezetett Fideszt alkalmasabbnak tartja a kormányzásra, mint Vona Gábor pártját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!