A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megint meg kellett műteni Körtvélyessy Zsoltot

Körtvélyessy Zsolt
Körtvélyessy Zsolt
Vágólapra másolva!
A színészt már többször is műteni kellett a szíve miatt, azonban nemrég ismét kórházba került. Körtvélyessy Zsolt megosztotta, hogy több ujja is zsibbadt, ami miatt orvoshoz fordult.
Vágólapra másolva!

A Jászai Mari-díjas Érdemes és Kiváló április 2-án volt 83 éves. Mint ismert, tavaly megoperálták, miután a nyakában lévő egyik ér kilencven százalékosan eltömődött, ezzel fennállt a stroke veszélye. Az orvosoknak köszönhetően megmenekült és egy héttel később már haza is térhetett, azonban később ismét kórházba került, katéteres szívmérése volt.

Körtvélyessy Zsolt
Körtvélyessy Zsolt az állapotáról mesélt
Fotó: TV2

Körtvélyessy Zsolt a napokban ismét arról számolt be, hogy komoly egészségügyi problémái lettek. Egy ideje nagyon zsibbadt három ujja is a bal kezén. Orvoshoz fordult, majd kiderült, hogy alagútszindrómája van, ez okozta a folyamatos kellemetlen tüneteket. Egy héttel ezelőtt esett át az operáción, jelenleg pedig lábadozik.

"Fölvágták a kezemet, pontosabban a tenyeremet, és megszüntették benne azt a problémát, ami a zsibbadást okozta. 

A fájdalomtól gyakran nem tudtam aludni, de volt olyan időszak, amikor enyhültek a tünetek. 

Végül mindig visszajött, így elengedhetetlenné vált a beavatkozás. Azt mondják, hogy nagyon gyakori betegség, sokakat érint - osztotta meg a művész. 

Egyelőre be van kötve a keze, ugyanis tele van véraláfutással a műtét miatt, varratszedésre pedig pénteken kerül majd sor.  Jövő hét szerdán lesz az újabb kontroll, úgyhogy addig Kecskeméten tartózkodik majd, mert augusztus 22-én társulati ülés lesz. Párjával közös nyaralást is tervez, amire hamarosan sort akar majd keríteni.

"A próbák szeptember elején kezdődnek, ezért úgy tervezzük Marcsikámmal, ha már a nyáron kimaradtak az utazgatások, legalább bepótoljuk a közös időtöltést annyival, hogy 4-5 napra elmegyünk wellnessezni belföldön egy szép helyre. 

Megérdemli, nagyon ráfér a pihenés, rengeteget dolgozott, támogatott mindvégig engem. 

Most is kímél mindentől a kezem miatt – magyarázta a Metropolnak. 

Körtvélyessy Zsolt öccse özvegyével alkot egy párt

Talán sosem gondolta volna Körtvélyessy Zsolt, hogy milyen közel van hozzá a boldogság a legnagyobb fájdalma közepette. A színész négy éve veszítette el a feleségét, majd fél évre rá az öccsét: mindkét tragédia mélyen megrázta, ám idővel újra meglátta az élet szépségét, rátalált a szerelem. Az a hölgy, aki elrabolta a szívét, nem más, mint néhai öccse özvegye. A sok telefonos beszélgetés, majd személyes találkozó azonban közelebb hozta őket egymáshoz, és amikor már kellő idő eltelt, feldolgozták a gyászt, rájöttek, mégsem kell egyedül megöregedniük.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!