Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden ragyogó napsütés várható, csak néha növekszik meg a felhőzet. Csapadék nem alakul ki. Reggel 0, délután 12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán, a nemzeti ünnepünk napján ÉNy felől felhősödésre van kilátás, de inkább csak északon fordulhat elő néhol zápor. Többfelé megélénkül, északon meg is erősödik az ÉNy-i szél. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 10 és 16 fok között várható a hőmérséklet.

Csütörtökön csökken a felhőzet, naposra fordul az idő, majd délután a légmozgás is mérséklődik. Kellemes kora tavaszi idő ígérkezik 10-15 fokos maximummal.

Pénteken csak fátyolfelhők szűrik a szikrázó napsütést, csapadék nem lesz. 12 és 17 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétvégén nagy bizonytalanság mellett erősen felhős idő valószínű, többszöri záporral. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz, maradd a 15 fok körüli csúcs.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Március 14. az év 73. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 292 nap van hátra.

Ma a Matildákat ünnepeljük.

A Matild germán eredetű női név, jelentése: hatalom + harc.

Heti mozipremierek

  • Kincsem
  • Némaság
  • Eközben Párizsban
  • Háziúr kiadó
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről