Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég – írja a Köpönyeg.hu. Délen, majd keleten számíthatunk több helyen esőre. Sokfelé lesz erős az ÉNy-i szél.

12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán borús idő lesz többfelé esővel. A hegységekben és ÉNy-on havas eső, hó is hullhat. Sokfelé fokozódhat viharossá az északi szél. Markáns lehűlés várható: mindössze 5 és 10 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Csütörtökön marad a sok felhő, és továbbra is több helyen eshet az eső, a magasabban fekvő tájakon a havas eső, illetve havazhat is. Nagy területen lesz viharos a légmozgás. +7 fok körüli értékeket mutathatnak majd a hőmérők.

Pénteken napközben fokozatosan csökken a felhőzet, egyre kevesebb helyen valószínű újabb csapadék. Mérséklődik a légmozgás is.

Hétvégén változóan felhős idő ígérkezik hideg reggelekkel. Szombaton elvétve, vasárnap délután már ismét többfelé lehet eső, zápor. Délutánonként 12-13 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 18. az év 108. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 257 nap van hátra.

Ma az Andreákat köszöntjük.

Az Andrea az András férfinév magyarul és több más nyelven is használatos női párja.

Távkapcsoló

A TV2 Till Attila két műsora - az Annyit ésszel, mint erővel!, illetve a Propaganda - között a Született szobalányokból ad újabb részt, miközben az RTL Klub a Castle-t folytatja. Indul a Viasat3 új párkereső műsora, az egzotikus szigeten játszódó Exek az édenben, a Super TV2-n 21 órától a Dirty Dancinggel nosztalgiázhatunk, a LifeNetworkön ugyanekkor megtudhatjuk, milyen a Meztelen szerelem.

Heti mozipremierek

  • Öldöklő szerelem
  • Szívvel-lélekkel
  • Desierto - Az Ördög országútja
  • Tűnj el!
  • 1945
  • Alibi.com
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről