Halász: Úgy viselkedett az ellenzék, mint az anachisták

Vágólapra másolva!
Halász János, a Fidesz országgyűlési képviselője, a parlamenti képviselőcsoport szóvivője a Heti Tv Pirkadat Extra című műsorában értékelte az Országgyűlés csütörtöki ülésén történteket, szóba került még a Munka Törvénykönyvének módosítása és a hazai biztonság kérdése is.
Vágólapra másolva!

Halász János az Országgyűlésben csütörtökön történtekkel kapcsolatban, amikor is az ellenzék megpróbálta megakadályozni a törvényhozás munkáját, a politikus kifejtette,

Véleménye szerint az volt példátlan, ahogy a parlamenti szavazási napon a munkát akarták megakadályozni az ellenzéki képviselők, hozzátéve úgy viselkedtek, ahogy az anarchisták, meg a huligánok szoktak viselkedni. Megdöbbenésének adott hangot, hogy nem engedték a levezető elnököt felmenni a pulpitusra, szinte fizikai erővel akadályozták meg ebben.

Az ellenzéknek arra a felvetésére, hogy tegnap a képviselői kártya nélkül is lehetett szavazni, Halász János azt felelte, a szavazások törvényesek, szabályosak voltak. Már csak azért, mert éppen a levezető elnöknek a képviselői kártyája kell ahhoz, hogy a számítógépes rendszer aktivizálódjék, ám ezt nem tehette meg, hiszen nem engedték fel őt az ülésvezetői helyére. Ennek megfelelően a levezető elnök lentről, a képviselői helyéről volt kénytelen vezetni az ülést, ám az szabályos volt így is. A tegnapi szavazás, a Munka Törvénykönyvének a módosítása kapcsán is azt mondta el a képviselő, hogy az ellenzék egyszerűen nem mondott igazat.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!