A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Dömötör Csaba Karácsony Gergelynek: Nem a sebességkorlátozással, hanem az idősotthonokkal kellene foglalkozni

DÖMÖTÖR Csaba
Budapest, 2020. május 11. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtt szólal fel az Országgyulés plenáris ülésén 2020. május 11-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergelynek nem a sebességhatárokkal kellene foglalkoznia, arra ráérünk még, hanem erősebb védelmet kellene biztosítani az idősotthonoknak - üzente a főpolgármesternek Dömötör Csaba (Fidesz) az Országgyűlés hétfői plenáris ülésén.
Vágólapra másolva!

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára beszédében kiemelte, hogy a járvány leginkább az idősotthonokban terjed.

- vonta le a következtetést. Dömötör éppen ezért arra kérte Karácsonyt, fordítsa minden energiáját a fővárosi idősotthonokra. Ugyanis csak akkor lehet újraindítani a budapesti életet, ha csökken az ottani halálesetek száma - magyarázta a politikus.

Az államtitkár a jobbikos Jakab Péterről is beszélt. Hallgatjuk itt hétről hétre az ön teátrálisan, agresszívan előadott felszólalásait, és mindig arra gondolunk, hogy mi lenne, hogyha ezt az energiát azokra a helyekre irányítanák, ahol egyébként megkapták a felelősséget a jobbikosok? - tette fel a kérdést Ózdra utalva.

Mint ismert, a borsodi települést az a jobbikos Janiczak Dávid vezeti, aki többször is országos érdeklődésre számot tartó botrányba keveredett. Legutóbb azzal, hogy magáncélra használta a helyi uszodát.

Arra kérjük Önt, menjen el Ózdra, és nézzen azoknak a szemébe, akiknek csökkentették a bérét. És hogyha nem csak üres cirkusz, amit Ön hétről hétre előad, akkor bátor lesz és megteszi. Tegye meg! - üzente Jakabnak az államtitkár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!