A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Kiraboltak egy budapesti dohányboltot fegyveresek

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Fegyveresen elkövetett rablás és személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanújával vettek őrizetbe két férfit, mert április 1-én kiraboltak egy dohányboltot. Most fogták el őket a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

A dohánybolti alkalmazott hívta a rendőröket azzal, hogy április 1-jén 20 óra körül két, maszkot viselő férfi lépett be egy Budaörsi úton lévő dohányboltba.

Azt mondta, őt magát fegyverrel fenyegették meg, és meg is kötözték.

Végül félmillió forinttal elmenekültek a helyszínről.

Az ügyben a BRFK Nyomozó Főosztály Rablási Osztálya fegyveresen elkövetett rablás miatt rendelt el nyomozást. A rendőrök helyszíni szemlét tartottak az üzletben. A nyomok rögzítése mellett lefoglalták a bolt és a környéken lévő kamerák felvételeit is. Ezek segítségével sikerült rájönniük, ki lehet az egyik fegyveres.

Elfogatóparancsot adtak ki a 31 éves Sz. Zsolt ellen.

Május 14-én, csütörtökön a Gödöllői Rendőrkapitányság járőrei fogták el a férfit, és adták át a BRFK Rablási Osztály nyomozóinak. Egy nappal később a társa is meglett. A 40 éves Sz. Lajost május 15-én, a budapesti tartózkodási helyén fogták el. A rabláshoz használt autó is előkerült, a SsangYong típusú terepjárót is lefoglalták.

Forrás: Police.hu

A BRFK Rablási Osztály nyomozói Sz. Zsoltot és Sz. Lajost fegyveresen elkövetett rablás és személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!