A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Forma-1-ben szereplő Alpine egyik szponzora lehet az erotikus tartalmakról elhíresült OnlyFans-oldal.

Az elmúlt években komoly távozások történtek a Forma-1-es Alpine csapatánál, hiszen rajongók száma megsokszorozódott, míg egy amerikai befektetőcsoport kisebbségi részesedést vásárolt az istállóból, melynek a hollywoodi színész, Ryan Reynolds is a tagja. Az idei szezon első felében a francia csapat azonban nem sziporkázott, mindössze tizenegy pontot szerezve a nyolcadik helyen áll a konstruktőri bajnokságban – csak a Sauber és a Williams csapatát előzi meg.

F1 Belgian Grand Prix 2024
Az Alpine csapatán keresztül szállhat be a Forma-1-be az OnlyFans
Fotó: NurPhoto via AFP

A háttérben azonban komoly munkálatok zajlanak az Alpine-nál, hogy jövőre ütőképesebb csapattá tudjanak válni, ennek érdekében kinevezték Oliver Oakest az új csapatfőnöknek, illetve a Forma-1 vérkeringésébe 14 év után visszatérő Flavio Briatore vezérigazgatói tanácsadóként segít a csapatnak kimászni a gödörből. Azonban a vezetőségbeli drasztikus változástatások mellett más területeken is várható fordulat. 

Sajtóhírek szerint ugyanis közel a megállapodás az Alpine és az OnlyFans között, így az erotikus tartalmakról elhíresült platform lehet 2025-től az egyik szponzora az Alpine-nak, de akár a jelenlegi fő- és névadó szponzor, a BWT helyét is átveheti – írja a formula.hu.

Az OnlyFanst nyolc éve, 2016-ban hozták létre Nagy-Britanniában. Elsősorban olyan közösségi felületet igyekezett biztosítani a platform a művészek és híres emberek számára, ahol a tartalmaikat – előfizetés ellenében – közvetlenül megoszthatták a rajongóikkal. A közösségi oldal aztán az utóbbi években kissé átalakult, és gyakorlatilag szexoldallá vált, miután az OnlyFans-oldal felhasználói könnyű pénzkereseti lehetőség céljából felnőtt tartalmakat kezdtek árulni.

Az éves szinten több millió dolláros bevételt generáló OnlyFans nem ismeretlen egyébként a motorsportban, hiszen a Moto2-en szereplő American Racing Team csapatának a névadó szponzora.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!