A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kovács Zoltán: Karácsony a Facebookozásba ölt energiáját fordítsa a fővárosi fenntartású idősotthonokra!

Operatív törzs sajtótájékoztató 2020.03.19. ,   Kovács Zoltán
Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.
Vágólapra másolva!
Támogatja a főpolgármester a kijárási korlátozások feloldását Budapesten vagy továbbra is indokolatlannak tartja? - tette fel a kérdést legújabb Facebook-bejegyzésében Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár. 
Vágólapra másolva!

A Budapestre vonatkozó kijárási korlátozások kapcsán szíves figyelmükbe ajánlom Karácsony Gergely főpolgármester korábbi szavait: "És azzal is egyetértek, hogy - sajnos - még nincs itt az ideje annak, hogy Budapesten és környékén enyhítsük a korlátozó intézkedéseket." A főváros ügyében — a közösségi médiában történő üzengetések és a felelősség hárítása helyett — múlt hét csütörtök óta várjuk a főpolgármester világos és egyértelmű álláspontját - írja Kovács Zoltán legújabb Facebook-bejegyzésében.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint

Ezért a főpolgármesternek azt javasoljuk, hogy a Facebookozásba ölt idejét fordítsa inkább a főváros fenntartásában álló idősotthonokba - tette hozzá.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten már ismertette a magyar kormány álláspontját.

Karácsony Gergely főpolgármesternek azt javasoljuk, koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár még hétfőn a Facebook-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!