Agyonvertek egy petőfiszállási nyugdíjast

Petőfiszállási nyugdíjas, gyilkosság, rendőrség
Vágólapra másolva!
Életveszélyes állapotban hagyták az udvaron azt az idős férfit, akit 2018 szilveszterének éjjelén támadott meg az egyik ismerőse. Összevesztek, emiatt lett dühös a támadó, aki úgy megverte az áldozatot, hogy másnap a kórházban belehalt a sérüléseibe. 
Vágólapra másolva!

A Bács-Kiskun Megyei Kórházból hívták a rendőrséget tavaly az év első napján, január 1-jén reggel azzal, hogy egy férfit életveszélyes állapotban vittek be hozzájuk.

Azt mondták, a sérülései alapján támadás áldozata lett.

Egy órával később a férfi meghalt.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy 2018 szilveszterének éjjelén a 67 éves áldozat egyik ismerősével ivott. összevesztek valamin.

Az akkor 68 éves cimborája előbb kézzel, majd egy fém járóbottal megütötte az akkor már nagyon részeg, védekezésre képtelen állapotban lévő petőfiszállási férfit.

a gyilkos eszközt is megtalálták a rendőrök Forrás: Police.hu

A támadó telefonon felhívta az egyik szomszédját, akit meghívott magához. A 47 éves férfi átment hozzá. Segített a gyilkosnak a fűtött lakásból az udvarra vonszolni a magatehetetlen férfit.

Ott aztán az életveszélyes állapotban lévő áldozatot magára hagyták.

Az igazságügyi orvosszakértő vélemény szerint a 67 éves petőfiszállási férfinél traumás sokk érte a támadás miatt, ez vezetett a halálához vezetett.

nyomok a tetthelyen Forrás: Police.hu

A támadót kihallgatták, majd őrizetbe vették, a szomszédja szabadlábon védekezhetett. A főkapitányság nyomozói befejezték a nyomozást. Az idősebb gyanúsítottal szemben emberölés, fiatalabb társa ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt javasolnak vádemelést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről