A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

Elítélték a férfit, aki fegyvert fogott Debrecenben a rendőrökre

Vágólapra másolva!
Gázpisztolyt tartott a rendőrökre, úgy indult el feléjük egy férfi tavaly áprilisban Debrecenben. Mindezt a saját házánál tette, ahová azért riasztották a rendőröket, mert a férfi már előtte is agresszíven viselkedett. Végül a férfi apja segített a fiát lefegyverezni.
Vágólapra másolva!

Áprilisban bejelentést kaptak a rendőrök, hogy az egyik debreceni házban egy részeg
férfi agresszívan viselkedik. Amikor kiértek, a férfi apjával kezdtek beszélni, ő hívta ki őket.
Ezután többször felszólították a fiát, hogy jöjjön ki a házból. Erre azonban nem volt hajlandó, csak az ajtóig lépett ki, aztán visszament.

Amikor visszatért, már egy fegyver volt a kezében, egy csőre töltött gáz-riasztó pisztoly, amivel kiment az udvarra és ráfogta a tőle 5 méterre álló rendőrökre, miközben hangosan ordított.


A rendőrök - akik a rájuk fogott fegyvert élesnek gondolták - többször hangosan felszólították, hogy tegye le a fegyvert. A férfi ezt nem tette meg, sőt elindult feléjük.

A rendőrök egy az udvaron lévő fedezék irányába kezdtek hátrálni, közben elővették a fegyvereiket, és azokat kibiztosították.Ekkor a férfi apja hirtelen a fia mögé lépett és kiütötte

a kezéből a fegyvert, ami a földre esett.

A rendőrök ezután fogták el a férfit, aki még ekkor is ellenállt és megpróbálta visszaszerezni a fegyvert.

Ezt azonban a rendőrök már nem hagyták neki.

A férfit most négy év hat hónapra ítélték, de az ítélet nem jogerős, azt ugyanis az ügyész tudomásul vette, de a férfi és az ügyvédje fellebbeztek ellene.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!