Négy gyereket rabolt ki egy férfi Miskolcon

sziréna, rendőrség
Vágólapra másolva!
Egy férfi odament négy fiúhoz Miskolcon, és pénzt kért tőlük. Mivel nem adtak neki, a támadó agresszív lett, amitől megijedtek a gyerekek.
Vágólapra másolva!

A szendrői férfi júniusban, egy miskolci bevásárlóközpontban futott össze falubeli ismerőseivel, négy gyerekkel. Rájuk köszönt, a fiúk is visszaköszöntek neki, de mivel ismerték, ezért próbálták kerülni.

A férfi odament hozzájuk és azt mondta nekik, hogy "dobjanak neki össze pénzt".

Ekkor még nem volt fenyegető. A fiúk elmondták neki, hogy nincsen pénzük, amire a férfi azt mondta, hogy akkor megvárja őket a bejáratnál.

A fiúk el akarták kerülni őt, ezért inkább a parkoló irányába mentek ki a bevásárlóközpontból és gyalog indultak el a vasútállomásra. Miután megvették a jegyeket, leültek egy padra. Megjelent a férfi és közölte, hogy nem tudnak túljárni az eszén. Ekkor már fenyegető hangnem követelte a pénzt.

Forrás: Police.hu

A fiúk ismét elmondták neki, hogy nincs pénzük, mire a férfi egyre idegesebb lett.

Azzal fenyegetőzött, hogy át fogja kutatni a ruhájukat, és ha valakinél pénzt talál, mindenkit meg fog verni.

Ettől a fiúk annyira megijedtek, hogy az egyikük odaadott neki 1000 forintot. A férfi megelégedett és elsétált. Az ügyészség rablás miatt emelt vádat a többszörösen visszaeső, 34 éves támadó ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre. A férfi egy másik ügy miatt már börtönben van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!