A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Senki sem tudja, mit csinál valójában Karácsony Gergely egyik helyettese

KARÁCSONY Gergely; DOBREV Klára; KERPEL-FRONIUS Gábor
Budapest, 2019. október 10. Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt (k), Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke (DK) és Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum politikusa (j) Vegyük vissza Budapestet! NER-telenítés címmel sajtótájékoztatót tart a Karmelita kolostor előtt 2019. október 10-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Grafomán bölcsészből lett szoftverfejlesztő, ahonnan Karácsony Gergely momentumos helyettesének nevezte ki – Kerpel-Fronius Gáborról készített összeállítást a Kontra.hu. 
Vágólapra másolva!

Kerpel-Fronius Gábor Karácsony Gergely főpolgármester momentumos helyettese, egészen pontosan az „okosvárosért és részvételiségért felelős főpolgármester-helyettes". Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt nem tudni. Kerpel-Fronius Gábor már a rendszerváltozás után rögtön az SZDSZ tagja lett, majd átigazolt a szintén liberális LMP-hez. Most pedig a Momentum tagja.

Mai napig sem tudja senki, hogy pontosan, mit csinál Kerpel-Fronius (jobb) Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az látszik, hogy Karácsony sokszor küldi kényes témákban nyilatkozni, magyarázkodni maga helyett.

Nemrégiben Kerpel-Fronius már azzal megégett, hogy az ő feladata volt egy, a főváros korrupciógyanús ügyleteinek kivizsgálásáért felelős bizottság felállítása, csak épp Tarlós István megkeresésére a rendőrségről kiderült, hogy az ő főpolgármesteri időszakából egyetlen ilyen ügyet sem találtak.

A teljes cikket itt, a Kontra oldalán olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!