A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szokatlan indokkal bizonyítaná ártatlanságát az újpesti vállalkozó gyilkosa

Vágólapra másolva!
Magasságával bizonyítaná ártatlanságát az újpesti vállalkozó, A. Csaba megölésével gyanúsított H. Richárd. Az ügy mindhárom vádlottja tagadja a gyilkosságot - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 29 éves H. Richárdot azzal vádolják, hogy fojtózsinórral meggyilkolta egyik ismerőse, a 43 éves E. Krisztián hitelezőjét, egy újpesti autókereskedőt, A. Csabát. Az ügy három vádlottja közül korábban ketten beismerték tettüket, az előkészítő tárgyalásukon azonban már

mindhárman tagadták a gyilkosságot.

A vállalkozó tízmillió forintot adott E. Krisztiánnak, aki nem is akarta, de nem is tudta volna visszafizetni a kölcsönt. A határidő lejártával azonban Csaba egyre többször kereste Krisztiánt, aki miután a férfi már a lakására is elment, pánikba esett, és riadóztatta két ismerősét, Richárdot és harmadik társukat, S. Bencét.

Csabát a tartozás megadásának ürügyén kocsijukba csalták, s miután a sofőr mellé beült,

a hátul helyet foglaló Richárd egy fojtózsinórral fojtogatta, majd a fejére nejlonzacskót húzva a Bence által előre megásott gödörbe dobták Szentendrén.

Az összes értékét levették a holttestéről, amit később egy zálogházban eladtak.

Előtte az interneten többször is rákerestek, hogyan tüntethetik el a holttestet, ehhez nátrium-dioxidot is vásároltak. Richárd ügyvédje szerint viszont kizárt, hogy védence ölt.

– védekezett a férfi ügyvédje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!