A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A magyar bajnok Ferencváros kedden este megkezdi szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. Pascal Janes csapata a walesi The New Saints együttesét fogadja a Groupama Arénában sorra kerülő odavágón. A nyáron kinevezett holland szakember kihirdette kezdőcsapatát az első tétmeccsén, amely négy támadóval rohamoz majd a walesi gárda ellen.

A Fradi kezdője: Dibusz – Makreckis, Cissé, Gustavo, Ramírez – Maiga, Rommens – Traoré, Zachariassen, Marquinhos – Pesics

A nyáron kinevezett Pascal Jansen a meccs előtt elmondta, hogy az energikus futballt szereti, ez a filozófiája és bízik benne, hogy az majd a találkozón is visszaköszön majd a csapata játékában. 

Jansen hangsúlyozta, hogy ennek a szemléletnek az átadása egy folyamat, de amikor a vezetőség először meghívta Budapestre, akkor hasonló energiát érzett.

A Ferencváros megkezdi szereplését a Bajnokok Ligájában
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az 51 éves szakember elitklubnak nevezte a Ferencvárost és ennek megfelelő játékot és hozzáállást vár a játékosaitól. Kiemelte, hogy ez felelősséggel jár a pályán és a pályán kívül egyaránt. 

Az este nyolc órakor kezdődő mérkőzés tétje óriási, ugyanis ha a Fradi sikerrel veszi a párharcot, akkor az őszi szezonban biztosan főtáblás lesz valamelyik európai kupasorozatban. 

A találkozót az Origo élőben közvetíti a Groupama Arénából. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!