A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

Így próbálta meghamisítani a baloldali propagandamédia Orbán Viktor televíziós interjúját

Vágólapra másolva!
A teljes baloldali propagandamédia - az Indextől kezdve, a Mércén át Soros blogjáig, a 444-ig - meghamisította Orbán Viktor kedd esti M1-nek adott nyilatkozatát. A céljuk akkor vált egyértelművé, amikor a baloldali politikusok azonnal átvették az idézeteket tőlük és azt a hazugságot terjesztették, hogy a miniszterelnök szerint 50 százalék az esély arra, hogy a magyar egészségügy összeomlik. Valójában Orbán Viktor azt mondta, ha a kormány nem hozott volna intézkedéseket, akkor 50 százalék lenne az esély arra, hogy az egészségügy kitart. Így, az intézkedésekkel - ahogy az a Tényekben elhangzott - 99,9 százalék.
Vágólapra másolva!

"... ma azt mondja az összes tanácsadóm, hogyha így mennek tovább a dolgok, intézkedés nélkül, akkor 50% esélye van annak, hogy a kórházainkban még el tudjuk látni a betegeket. És az nagyon alacsony, az kevés. Nem lehetett tovább várni, ezeket a döntéseket most meg kellett hozni."

Szó szerint ezt mondta a miniszterelnök a keddi interjúban. A szöveg elolvasása után egyértelmű, hogy a miniszterelnök azt mondta, ezért kellett az intézkedéseket meghozni, és ezzel az esélyek javultak.

Hogy a baloldali propagandalapoknál tudták, hogy hazudnak, azt bizonyítja, hogy a cikkeikben, elrejtve szerepelt a valós idézet, a címlapokra viszont a hazugságot írták ki.

A Mandiner szemléjét itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!