Deutsch Tamás kritizálni mert, most ki akarják zárni a Néppártból

Vágólapra másolva!
Az Európai Néppárt EP-frakciójában kezdeményezés indult Deutsch Tamás kizárására az EP-képviselő egy nyilatkozata miatt, amiben Manfred Webert bírálta. A Fidesz-alapító Deutsch Tamás a Magyar Nemzetnek azt mondta: az ügy tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli büntetőmechanizmusra.
Vágólapra másolva!

– fogalmazott Deutsch Tamás a Magyar Nemzetnek azzal kapcsolatban, hogy az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában kezdeményezés indult a Fidesz-KDNP delegációvezetőjének kizárására. Deutsch Tamás a közelmúltban a brüsszeli politikai büntetőmechanizmus kapvcsán azt mondta, a Gestapo és az ÁVH is azt mondta, ami most a tervezett mechanizmussal kapcsolatban rendszeresen elhangzik: akinek nincs takargatnivalója, annak nincs félnivalója. Ám nagyon is jól emlékszünk arra, hogy a valóságban önkényes politikai döntések alapján bárkit, bármikor, bármiért meg lehetett büntetni.

Deutsch újabb

politikai fenyegetésnek tartja a kizárási kezdeményezést, ami szerinte kimeríti a politikai családon belüli erőszak fogalmát.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője lapunknak nyilatkozva emlékeztetett arra is, hogy a tavasszal épp Donald Tusk, a pártcsalád elnöke volt az, aki egyenesen lenácizta Orbán Viktort.

– húzta alá a politikus.

Kijelentette:

Deutsch Tamás szerint a kizárási kezdeményezés, amiről december 9-én szavazhatnak brüsszeli bosszú.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről