Elfogták a Népfürdő utcai gyilkosság gyanúsítottját

Vágólapra másolva!
Elfogták a rendőrök a január közepén történt Népfürdő utcai gyilkosság gyanúsítottját. Kiderült, hogy a férfi korábban is majdnem megölt valakit.
Vágólapra másolva!

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint január közepén megölt egy nőt a Népfürdő utcában - írja a Police.hu. D. Lajos korábban egy férfit is majdnem halálra késelt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját január 14-én 16 óra 57 perckor a mentők értesítették, hogy a XIII. kerületi Népfürdő utcában, egy irodaház közelében találtak egy holttestet.

Mint kiderült: a nőt január 14-én hajnal 2 óra körül a XIII. kerületi Népfürdő utcában olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását.

Egy férfit is megkéselt korábban

A bevezetett nyomozási cselekmények során kiderült, hogy

a nő bántalmazója a 39 éves D. Lajos,

akit a járőrök február 12-én 13 óra 20 perckor a IV. kerületben az Óceánárok utca erdős területén elfogtak.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy szeptember 8-án 23 óra és 23 óra 30 perc között a XIV. kerületi Róbert Károly körúti felüljáró alatt

több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának munkatársai a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!