A baloldal vizsgálóbizottságosdi helyett inkább a kamuvideós Korózs Lajost váltsa le

Vágólapra másolva!
A Fidesz-frakció hétfőn arra szólította fel a baloldalt, hogy vizsgálóbizottságosdi helyett inkább a kamuvideós Korózs Lajost hívja vissza a parlament népjóléti bizottságának éléről. Kocsis Máté Facebook-oldalán többek között arról ír, hogy a baloldal egy éve folyamatosan támadja a járvány elleni védekezést, sértegeti az egészségügyi dolgozókat, nem szavazta meg a szükséges döntéseket és kamuvideókat készített, mindezt azért, hogy félelmet és bizonytalanságot okozzon.
Vágólapra másolva!

- írja bejegyzésében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

A történtek fényében ahhoz szükséges lenne három feltétel teljesülése:

  1. Hozzák meg végre azt a döntést, hogy leveszik a kamuvideós Korózs Lajost az egészségüggyel foglalkozó bizottság éléről!
  2. Fejezzék be az egészségügyi dolgozók és a járványügyi hatóságok elleni támadásokat, a védekezésben részt vevők lejáratását, feljelentgetését, sértegetését! Mindezek helyett inkább támogassák a munkájukat!
  3. A vakcinabeszerzés megbukott az unióban, ezért kezdeményezzenek Gyurcsányék Brüsszelben vizsgálóbizottságot! Azért nincs a mai napig elegendő oltóanyag a tömeges oltáshoz az uniós országokban, mert a brüsszeli bürokrácia képtelen volt megszervezni a beszerzést! Január végéig Magyarország is mindössze 153 ezer ember számára kap vakcinát az EU-tól, ami nevetséges. Ennyire voltak képesek a kontinens vezetői.

A párt emlékeztet arra, hogy Korózs Lajos először egy álmentőssel készített kamuvideót az egészségügy lejáratására, majd odáig süllyedt, hogy halálozási statisztikákat hamisított. A nagyobbik kormánypárt frakciója szerint elfogadhatatlan, hogy a járvány elleni védekezést folyamatosan támadó baloldal egy ilyen embert tart a legalkalmasabbnak az egészségüggyel is foglalkozó testület élére.

- teszi hozzá Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett: a baloldal egyik vezető tanácsadója egy nyugati lapban azt mondta, a baloldal stratégiája, hogy támadni kell a járvány elleni intézkedéseket, mert ha sok fertőzött és halott lesz idén is, akkor abból politikai előnyük lehet 2022-ben.

Baloldali stratégia, emberek halálát várva. És még ezek akarnak vizsgálóbizottságot... - zárta bejegyzését Kocsis.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!