A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Az unokaöccsével fosztott ki egy házat egy kaposvári férfi

Vágólapra másolva!
Egy kaposvári férfi az unokaöccsével együtt azért ment autókereskedőhöz, hogy ott kocsikat vegyenek. A házigazdák azonban nem voltak otthon, ezért betörtek és kifosztották őket.
Vágólapra másolva!

A 38 éves férfi és a 25 éves unokaöccse tavaly októberben egy Somogy és Zala megye határán lévő településre mentek, hogy autókat vegyenek.

Miután bementek a korábban panzióként működő ingatlanba, és a tulajdonosokat nem találták otthon, eldöntötték, hogy kifosztják a házat.

Forrás: Ügyészség.hu

Először a garázsba törtek be, ahonnan akkumulátorokat loptak. Később egyikük felfeszítette a ház bejáratát is, majd a hálószobában megtalálták az értékeket.

Készpénzt, ékszereket, órákat loptak el összesen 800.000 Ft értékben.

Ezek után a fiatalabb férfi autójával elindultak haza.

Az idősebb férfi az egyik lopott akkumulátort a saját autójába tette bele, az ékszereket és az órákat eladta. A rendőrök egy héten belül elfogták őket, majd az ügyészség javaslatára a bíróság letartóztatta őket.

Azt javasolják, hogy a bíróság az idősebb férfit 3 év 8 hónap fegyházbüntetésre, az unokaöccsét pedig 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélje abban az esetben, ha beismerő vallomást tesznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!