Kocsis Máté: Az ellenzék emberéletek árán akar politikai előnyre szert tenni

Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője arról beszélt, hogy egyszerű hazugság a baloldali frakcióvezetőktől, hogy a kormány nem tesz semmit a mostani helyzetben. Az ellenzék emberéletek árán akar politikai előnyre szert tenni, az ellenzéknek semmi sem drága, emberéletek árán akarja térdre kényszeríteni a kormányt - mondta a Fidesz frakcióvezetője.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté, az Országgyűlés első idei ülésén szólt arról, hogy a hitelmoratóriumon át az orvosi béremelésekig, egészen a 13. havi nyugdíjak visszaépítéséig nagyon sok lépés történt. Kocsis Máté szerint nagyon rosszul sikerültek a baloldali felszólalások.

Gyurcsány Ferencnek azt mondta, hogy az a helyzet, hogy bárki kioktathatja Balla képviselőt erkölcsből, de Ön az egyetlen, akinek erkölcsből semmilyen mondandója nem lehet. Odáig pedig végképp ne menjen, hogy fenyegetőzik.

Mi nem kitalálunk vádakat Gyurcsány Úr, Ön hazudott és rátámadt a népére - tette hozzá. Önnek takarodnia kellene a közéletből - tette hozzá. Legalább attól tartózkodjon, hogy morális fölényről beszél Ön - mondta Kocsis Máté. Önök eljutottak oda, hogy akár emberéletek árán is térdre kényszerítsék a kormányt - zárta szavait Kocsis Máté.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!