A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

5 millió 524 ezer embert oltottak be Magyarországon

oltás, koronavírus, Pfizer-Biontech
Budapest, 2021. június 15. Pászthy Bea egyetemi docens beolt egy kiskorút a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina első adagjával a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján június 15-én. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
A beoltottak száma 5 523 878 fő, közülük 5 126 330 fő már a második oltását is megkapta - írja a kormány hivatalos tájékoztató oldala.
Vágólapra másolva!

Az oldal azt is írja, hogy miután Magyarország átlépte az 5,5 millió beoltottat, szombaton életbe lépett az újraindítás következő fokozata. Továbbra is folyamatosan lehet regisztrálni a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, az érvényes regisztrációval rendelkezők pedig interneten is foglalhatnak időpontot az oltásra a www.eeszt.gov.hu honlapon.

Pászthy Bea egyetemi docens beolt egy kiskorút a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina első adagjával a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján Forrás: MTI/Mónus Márton

Az internetes időpontfoglalóban országosan Pfizer-, Sinopharm- és korlátozott mennyiségben még Szputnyik-oltás foglalható. Egyes oltópontokon Janssen- és Moderna-oltás is elérhető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!