Egy éve halt meg a nő, akire rázuhant egy öngyilkos férfi

Vágólapra másolva!
Ha a jövőbe néz, még mindig csak a teljes reménytelenséget és a kilátástalanságot látja Bronz Gábor, aki tavaly augusztusban tragikus körülmények között vesztette el feleségét, két gyermeke édesanyját, Erzsébetet - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Az asszony két gyermekével délutáni sétára indult, amikor újbudai házuk előtt

egy öngyilkos férfi a 14. emelőről leugorva éppen rá zuhant.

Az akkor hároméves kisfiú és a féléves, babakocsiban fekvő kislány nem sérültek meg, pár centire tőlük csapódott be a férfi, teljes testsúlyával elsodorva Erzsébetet. A lelki törés azonban hatalmas volt a nagyobb gyerekben, hiszen az egész borzalmat közvetlen közelről nézte végig. Az asszony férje, Gábor pár pillanat múlva lépett ki a kapun, felesége a karjaiban halt meg.

– mondta a Blikknek Gábor.

Az Erdélyből származó Erzsébet halálának évfordulójára a család odautazott, és egy templomban misét mondattak az emlékére. Gábor elmondása szerint a szertartás nagyon megindító volt. Utána a hozzátartozók és a közeli barátok a paplaknál összegyűltek egy kötetlen beszélgetésre.

"Láttam, hogy a gyerekek számára is nagyon szívbe markoló, de valahol megnyugtató volt a mise. Az Erdélyi út alatt a kisfiam többször is szóba hozta az édesanyját, szeret róla beszélni.

– zárta a beszélgetést a férfi.

A pár éppen Erzsébet halála előtt költözött volna új otthonba, s már be is fizették a kellő összeget az újépítésű társasházba. A tragédia után a vállalkozó visszaadta Gábornak a pénzt, ám mivel Erzsébet után a gyerekei örökölnek, a gyámhivatali eljárás miatt húzódik a kifizetés.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!