A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Orbán Viktor: Ausztria kiemelten fontos szövetségesünk

ORBÁN Viktor; BRNABIC, Ana
Budapest, 2021. szeptember 8. Orbán Viktor miniszterelnök az Ana Brnabic szerb kormányfővel tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. szeptember 8-án. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált az új osztrák kancellárnak, Alexander Schallenbergnek - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden.
Vágólapra másolva!

A magyar kormányfő azt írta, örömére szolgál, hogy osztrák kollégája személyében egy Európa jövője iránt elhivatott, és egyben hazánk irányába is tiszteletet mutató politikussal lesz alkalma együttműködni.

Orbán Viktor miniszterelnök Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Máthé Zoltán

Ausztria kiemelten fontos szövetségesünk a politika, a gazdaság és a társadalmi kapcsolatok terén egyaránt - szögezte le Orbán Viktor, aki biztosította az új osztrák kancellárt, hogy számíthat személyes elkötelezettségére a kölcsönös bizalmon és megbecsülésen alapuló magyar-osztrák együttműködés fejlesztése tekintetében.

A magyar miniszterelnök levelében kifejezte meggyőződését, hogy a közösen vallott európai értékek mentén eredményesen tudnak együtt dolgozni a régió versenyképességének növelése,

valamint az erős nemzeteken és a keresztény hagyományokon alapuló, a tagállamok egyenlőségét és a közösségi vívmányokat tiszteletben tartó Európai Unió erősítése érdekében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!