A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ifjabb Lomnici Zoltán, a Századvég jogi igazgatója a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a lengyel-fehérorosz határon kialakult migrációs válságról, a pandémiáról, valamint arról, hogy a brüsszeli elefántcsonttoronyból csak a valóságot nem látják.
Vágólapra másolva!

Lomnici Zoltán szerint valóban komoly válsághelyzetet teremtett az, ami a lengyel-fehérorosz határon történt, és most sokan gondolják úgy, hogy mindezekért Oroszországot, a Kremlt teszik felelőssé. Hozzátette azt is, a helyzet ennél sokkal bonyolultabb. Angela Merkel, Németország még hivatalban lévő kancellárja nem véletlenül beszélgetett telefonon Putyin elnökkel, ám ennek a beszélgetésnek nemcsak a válsághelyzet volt az egyik oka, hanem többek között az Északi Áramlat 2. gázvezeték is.

A Századvég munkatársa szerint ez is azt mutatja, hogy a gazdasági érdekeket, bármilyen szomorúan is hangzik, mindenek elé kell rakni egy ország életében. Amennyiben ez megtörténik, akkor lehet csak felelősen felmérni egy adott belpolitikai, külpolitikai problémát. Mindezek mellett, a jelenleg Európa belsejében történő migrációs válság esetében kijelenthető, Európa vezetőinek a felelőssége vitathatatlan.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!