A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ifjabb Lomnici Zoltán, a Századvég jogi igazgatója, a CÖF szóvivője Halottak napján a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a politikai tudatlanságról, kultúráról, kommunikációról.
Vágólapra másolva!

A századvég munkatársa szerint Márki-Zay Péter több kijelentése is problémát jelent, mint legutóbb például, amikor azt mondta, hogy nem tud olyanról, akit migráns bántott volna. Pedig, hívta fel rá a figyelmet Lomnici Zoltán, a nemrégiben Magyarországon terrorizmusért elítélt migráns volt az, akinek a kezéhez nagyon sok francia ember vére tapad. Az ilyen kijelentések a szóvivő szerint nagyfokú lélektelenségről tesznek tanúbizonyságot. Lomnici Zoltán szerint az is rettenetes, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a fél magyar kormány nemi orientációját vonhatta kétségbe minden következmény nélkül.

Hozzátette, amennyiben egy jobboldali konzervatív politikus tett volna ilyen kijelentést az ellenzékre, akkor abból már hatalmas botrány kerekedett volna. Ami a nemi identitás kérdését illeti, a Századvég munkatársa szerint osztani kell azt a véleményt, amit a magyar miniszterelnök mondott, mely szerint, amikor valakit Magyarországon megkülönböztetnek kisebbségi hovatartozása miatt, akkor mindenkinek egy emberként kell kiállni mögé. Sajnos, tette hozzá, ma kijelenthető, hogy a homofóbiának, ahogy az antiszemitizmusnak sincs már következménye. Lomnici Zoltán szerint vissza kellene térni ahhoz a minimumhoz, amely szerint vannak olyan metszéspontok, amikor kijelentjük, az emberi méltóság mindenek felett áll. Aki pedig mindezek ellen lép fel, azt karanténba kell helyezni.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!