Agyonvertek egy férfit Tatabányán

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Élete végéig is börtönben maradhat az a férfi, aki agyonverte az ismerősét két éve, aztán ellopta a telefonját és a ruháját is levette róla. Vádat emeltek a többszörösen visszaeső bünözővel szemben. 
Vágólapra másolva!

2019. május 2-án, valamikor 15:17 és 20:30 perc között egy férfi megjelent az ismerőse kertjében található bódéban és ismeretlen okokból rátámadt részeg áldozatára. A támadó ismerte a hajléktalanként élő, züllött életmódot folytató férfit, többször is ivott vele a tatabányai kertjében.

Egész testén ököllel, többször is megütötte, belerúgott a fejébe, megrúgta és megtaposta a mellkasát, nyakát.

Miután abbahagyta, az akkor még életben lévő férfi ruhájából kivette a telefonját, amit még aznap eladott. A megtámadott ember a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Az orvosszakérő szerint megfulladt.

Amikor gyilkosa hajnalban visszatért a tetthelyre, áldozata ruháit is magával vitte.

A szakértők szerint az áldozat számára az átlagosnál nagyobb szenvedést eredményezhetett a támadás, azért a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a férfival szemben

különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás

miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre.

A főügyészség munkatársai indítványozták, hogy a különös visszaeső vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést szabjanak ki és tiltsák el őt a közügyek gyakorlásától is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!