A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

G. Fodor Gábor: Mindenki teszi a dolgát, a rendőrség nyomoz, Karácsony hazudik

Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, előválasztás, visszalépés, hírcentrum
Vágólapra másolva!
Mindenki teszi a dolgát, a rendőrség nyomoz, Karácsony Gergely pedig hazudik – mondta G. Fodor Gábor, a Mediaworks Hírcentrum Narratíva című podcastjában a Városháza-botrány kapcsán.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferencen kívül talán csak Karácsony Gergely az a politikai karakter a hazai politikai palettán, aki ennyit hazudik és a sajátjait is elárulja – jelentette ki G. Fodor Gábor. Heiter Dávid Tamás podcastjában a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója arról is beszélt, hogy a főpolgármester még Gyurcsánynál is „elvetemültebb", mert bár a szivárványkoalíció vezére jobboldalról nézve a gonosz tartományában helyezkedik el, mégiscsak vannak politikai kvalitásai.

– fejtette ki G. Fodor Gábor. A politikai szakértő szerint

Karácsony Gergely a megúszásra játszik, és semmiért nem vállalja a felelősséget. A Városháza eladása körüli botrány világosan rámutat arra, hogy ebben az ügyben a hatalom megtartásának kíméletlen akarásával állunk szemben, azért duzzadt fel az ügy, mert már rögtön az elején hazudtak

– mondta GFG. A 888.hu főszerkesztője arra is kitért, hogy

az egyetlen helyes magatartás az lett volna, ha a főpolgármester rögtön a legelején kiáll, és elmondja az igazat, de ennek a botránynak most már muszáj, hogy legyen politikai következménye.

A baloldali miniszterelnök-jelölt úgy viselkedik mint egy elszabadult hajóágyú. Márki-Zay Péter mindennap mond valamit, aztán képes a saját kijelentéseit is cáfolni, legyen szó akár a migrációról, minimálbérről vagy a rezsicsökkentésről – mutatott rá a politológus, aki szerint

a hódmezővásárhelyi polgármestert nem érdekli, hogy az embereknek mi az igénye, csak az önhittség jellemzi, éppen ezért egyfajta felvilágosult despotaként lehet jellemezni.

– vélte a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója.

A podcastban szó esett G.Fodor Gábor legújabb, Politikai virológia címet viselő zsebkönyvéről is. A kötetben a szerző tágabb kitekintést ad arról, hogy az egyes országok hogyan kezelték a pandémiát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!