Hasba szúrta az élettársát egy férfi Tatabányán

kés, késelés, késes támadó, illusztráció
illusztráció
Vágólapra másolva!
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ügyészei kezdeményezték egy életveszélyt okozó testi sértéssel vádolt férfi letartóztatásának meghosszabbítását, aki december 11-én megütötte, majd hasba szúrta az élettársát.
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint egy pár összeveszett december 11-én. Reggel óta veszekedtek egymással. Délután már annyira dühös volt a férfi, hogy előbb megütötte a nőt, majd egy késsel rátámadt.

Hasba szúrta, aminek következtében az áldozat életveszélyesen megsérült.

A kés ugyanis a hasüregébe hatolt, életmentő műtétet kellett elvégezni rajta.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói

életveszélyt okozó testi sértés miatt

hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, majd a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára egy hónap elrendelte a férfi letartóztatását december 15-én.

A főügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának meghosszabbítását három hónappal tekintettel arra, hogy a férfi a nőt még a vallomása előtt befolyásolta, valamit amiatt, mert a férfival szemben fennáll a szökés, elrejtőzés és annak a veszélye, hogy ha szabadlábon védekezhet, megnehezítheti vagy veszélyezteti a bizonyítást.

Origónak küldött levelükben azt írták, hogy az ügyészi indítványról a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája dönt majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!