Elképesztő történettel állt elő a nő, aki kirabolt egy 85 éves idős asszonyt - videó

Vágólapra másolva!
Megverte, megfenyegette, majd elvette arany ékszereit és a bankkártátyáját is az idős nőnek a rabló még tavaly augusztusban. A rablót hamar elfogták a rendőrök, aki elképesztő sztorival állt elő a rendőröknek.
Vágólapra másolva!

Az eset tavaly augusztus 10-én délután történt, amikor a rabló a Duna parton elcsalta a 85 éves asszonyt, majd a vízpart egy néptelen, erdős, bokros részén rátámadt, elvette aranygyűrűit, pénztárcáját és a bankkártyáját.

A rabolt zsákmánnyal menekülés közben, búcsúzóul még nyomatékul odavetette: „Ha elárulod valakinek, akkor is megöllek!" A szentendrei zsaruk hajtóvadászatot indítottak a rabló után, aki időközben próbálta használni a bankkártyát, az ékszereket pedig eladta egy zálogházban. A rablót aztán a környék átfésülése közben, egy közeli kebabosnál elfogták.

Az 52 éves T. Ambrusné a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, a bűncselekmény elkövetését tagadta, majd előadta saját, igazként beállított verzióját. „Bizisten"-re mondta, hogy

az idős asszony séta közben megcsúszott, elesett, majd nekiadta 10 ezer forintját és a két gyűrűjét.

Még ő volt megijedve, hogy miért adja neki ezeket, végül ijedtében elszaladt. Hozzátette, az elkövetés idején volt benne néhány szem nyugtató, ezért van, amire nem emlékszik, de

arra határozottan, hogy nagyon meg volt ijedve.

A zálogházból a rendőrök lefoglalták a 70 ezer forintot érő gyűrűket, meglett a bankkártya is, ezeket visszaadták tulajdonosának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!