Kiderült, hogy téveszméi vannak a feleségét Drégelypalánkon megkéselő férfinek

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
A bíróság elrendelte annak a 69 éves, drégelypalánki férfinek a letartóztatását, aki vasárnap megtámadta a feleségét, majd öngyilkos akart lenni. Az IMEI-ben vizsgálják a következő egy hónapban a tévképzeletekkel élő támadót. 
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, egy drégelypalánki férfi január 2-án, az otthonukban rátámadt a feleségére. Ahogy asszony belépett a szobába, ő mögé lépett,

bal kézzel megfogta a nyakát, a jobb kezében tartott késsel pedig megvágta. Közben azt ezt hajtogatta: „Meg kell tennem".

Mindketten a földre estek. A férfi elengedte a feleségét, aki ki tudott menekülni a házból. Az utcán a segítségért kiáltó, vérző asszonyhoz a szomszéd hívott mentőt. A kórházban megműtötték. A férfi a támadás után magát is megvágta.

Az asszonynak 15 centi hosszú vágási seb keletkezett a nyakán.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi a támadás után azt mondta a fiának, hogy „Megöltem anyádat", majd zavartan hozzátette, hogy „Ezt ti értetek tettem, és nagyon szeretlek titeket", és hogy „Ezt meg kellett tennem".

Azelőtt, hogy rátámadt volna a feleségére, teljesen elzárkózott a külvilágtól, többször beszélt a saját temetéséről, és attól tartott, mi lesz a feleségével, ha ő meghal.

A késelés után a támadót a pszichiátriai osztályra vitték.

Emberölési kísérlet miatt indult eljárás a férfi ellen, akinek az ügyészség javaslatára a bíróság 1 hónapra elrendelte a letartóztatását. Az IMEI-ben fogja ezt letölteni.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!