A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jelentősen átalakul a kormány szerkezete

NAGY Katalin; ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. május 6. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad Nagy Katalin műsorvezetőnek a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. május 6-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor május 20. és 30. között tervezi bemutatni új, jelentősen átalakított szerkezetű kormánya tagjait.
Vágólapra másolva!

A miniszterelnök ezt a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában közölte, jelezve, nagyon sok és mérvadó változás következik, mint ahogy a világban is sok és mérvadó változás történt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad Nagy Katalin műsorvezetőnek a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában, 2022. május 6-án Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor hangsúlyozta, a kereszténydemokrata-nemzeti kormányok úgy jönnek létre, hogy megpróbálják megérteni a következő négy év kihívását.

A migránsnyomás elleni védekezést erősítenünk kell - jelentette ki, hozzátéve, "a pandémia még nem ment el", és a világ nincs felkészülve egy ilyen járványra, ahogyan a háború is jelen van. "Olyan kormányt kell alakítani, ami ezekkel szemben képes megvédeni Magyarországot" - mondta Orbán Viktor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!