A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint közel két hónapig nem számíthat Eduardo Camavingára a Real Madrid, miután a francia válogatott futballista súlyos sérülést szenvedett.

Camavinga a spanyol csapat keddi edzésén szenvedett térdsérülést, s már akkor tudni lehetett, hogy súlyos a dolog, mivel a szerencsétlen mozdulat után hatalmasat ordított. A Real Madrid aztán szerdán hivatalos közleményben megerősítette, hogy a játékos térdének belső oldalszalagja meghúzódott. Így biztossá vált, hogy nem léphet pályára szerda este az Európa-liga címvédő Atalanta elleni Európai Szuperkupa-mérkőzésen.

Previews - UEFA Super Cup 2024
Eduardo Camavinga hetekre kidőlt
Fotó: NurPhoto via AFP

A Real a közleményében azt nem jelezte, hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia Camavingának, de a spanyol Mundo Deportivo információi szerint akár 6-8 hétig is eltarthat a felépülése, így minden bizonnyal majd csak október környékén térhet vissza, vagyis a szezon első El Clásicóján (október 27.) akár már számolhat is vele Carlo Ancelotti a Barcelona ellen.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!