Megkezdődött: egymás után történnek a balesetek az esőben

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Heves esőzéssel kezdődött a szombat, több baleset is történt az utakon.
Vágólapra másolva!
  • Felborult egy autó Kiskunfélegyháza közelében
    Megpördült és felborult egy autó Kiskunfélegyháza közelében, az 5402-es út Jászszentlászló felé vezető szakaszán. A műszaki mentést végző kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit. Az egység a rendőrségi helyszínelés után megszünteti a forgalmi akadályt. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
  • Hármas karambol Kőbányán
    Összeütközött három autó Budapest X. kerületében, a Gyömrői úton. A kocsik akadályozzák a forgalmat. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amelyhez a mentőket is riasztották.
  • Baleset a 3116-os úton
    Összeütközött két autó a 3116-os úton, Cegléd közelében. A kocsik az árokba sodródtak, az egyikből nem tudott kiszállni egy ember. Őt a műszaki mentést végző ceglédi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Az egységek áramtalanították az autókat. A munkálatokat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínen vannak a mentők is. Az út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
  • Felborult egy autó Viszneken
    Árokba csapódott, majd felborult egy autó a Heves megyei Viszneken, a Szabadság úton. A kocsiban ketten utaztak, ők ki tudtak szállni. A balesetnél a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította az autót. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.
  • A tetejére borult egy autó a 25-ös főúton
    Felborult és a tetején állt meg egy autó a 25-ös főúton, Andornaktálya közelében. A balesetnél az egri hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a kocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.
  • Árokba borult egy autó a 24-es főúton
    Mély árokba sodródott és a felborult egy autó a 24-es főút Eger és Egerbakta közötti szakaszán. A balesetnél az egri hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek egy embert kiemeltek a kocsiból, majd felhozták az árokból, és átadták őt a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
  • Felborult egy autó az 54-es főúton
    Felborult egy autó az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 66. és a 67. kilométer között. Műszaki mentés céljából a keceli önkormányzati és a császártöltési önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.
  • Fának ütközött egy autó a 4-es főúton, Nyírpazonynál
    Lesodródott az úttestről és fának ütközött egy autó a 4-es főúton, Nyírpazony közelében, a 284. kilométernél. Egy ember beszorult a kocsiba. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították is az autót. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
  • Karambol a 21-es főúton
    Összeütközött két autó a 21-es főúton, Mátraszőlős térségében, a 30. és a 31. kilométer között. Az autókban egy-egy ember utazott, őket a mentők vizsgálják. A műszaki mentést végző pásztói hivatásos tűzoltók áramtalanították és rögzítették az autókat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.
  • Belső betonfalnak ütközött egy autó az M0-son
    A belső betonfalnak ütközött egy autó az M0-s autóút 8-as kilométerszelvényénél, Törökbálint térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit. A balesethez a mentők is kiérkeztek, a forgalom a külső sávban halad az érintett útszakaszon.
  • Árokba csúszott egy autóbusz Kótaj és Buj között
    Lesodródott az úttestről, majd elejével az árokba csúszott egy autóbusz a Kótajt és Bujt összekötő út 17-es kilométerszelvényénél. A buszon csak a vezetője utazott. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók darut kértek a helyszínre a forgalmi akadályt okozó busz kivontatásához.
  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M6-oson Százhalombattánál
    Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M6-os autópálya 25-ös kilométerszelvényénél, Százhalombatta térségében, az Érd felé vezető irányban. Az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!