Apja kocsiján állt bosszút egy dühös pásztói férfi

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 23 éves férfivel szemben, aki pénzt követelt apjától, akinek később az autója szélvédőjét is megrongálta.
Vágólapra másolva!

2020. október 14-én reggel a fiatal férfi az egyik ismerősével elment édesapja házához, ahol az idősebb férfi felújítási munkálatokat végzett két másik emberrel. A férfi ismerőse bement a házba és a tartozása kifizetését követelte a háztulajdonostól. Aztán a fiatal is bement és összeveszett a saját apjával, akit trágárul szidott. Így követelt tőle 200 ezer forintot, ami a vita hevében 400 ezer lett.

Meg is fenyegette a saját apját. Azt mondta, ha nem fizeti ki a szerinte neki járó pénzt, összetöri a férfi autóját, felrobbantja a házat és megöli a saját apját.

Az apa azt mondta, nem tartozik nekik. Elküldte fiát. A fiatal férfi kocsiba ült és elhajtott, de nem sokkal később visszatért.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Megállt apja kocsija mellett, kiszállt és felvett egy követ a földről, majd közölte, hogy baja lesz apja kocsijának, ha nem fizeti meg a tartozását.

Mivel a házigazda kitartott amellett, hogy nem tartozik, fia autójának hátsó szélvédőjébe vágta a követ.

Az autóban 45 ezer forintos kár keletkezett.

Az ügyészség önbíráskodás kísérlete miatt emelt vádat a 23 éves támadóval szemben, melyben indítványozta, hogy a Pásztói Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre, a próbaidő alatt pedig a pártfogó felügyeletét is rendelje el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről