Bejelentették, hogy pontosan mi okozta a 12 éves magyar focista halálát

gyász gyertya halottak napja
Vágólapra másolva!
Edzés után rosszul lett és meghalt a Gyimesközéploki Loki SE 12 éves labdarúgója, Tímár Áron. A fiatal játékos életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni. Mostanra kiderült, mi okozta pontosan a fiú halálát.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban beszámoltunk róla, szerdán, a délutáni edzést követően rosszul lett és meghalt egy 12 éves labdarúgó az erdélyi Gyimesközéplokon.

A LOKI SE közösségi oldalán csütörtökön még azt közölte, hogy a halál okát egyelőre nem ismerik. „Az edzés végén történt az eset, amikor távoztak a gyerekek. Áron a pálya szélén rosszul lett" – tették hozzá, majd köszönetet mondtak a mentősöknek és orvosoknak, amiért küzdöttek a fiú életéért.

Később már több információval szolgált a fociklub: a fiatal játékos halálát egy veleszületett rejtett szívbetegség okozta, mely sajnos nem gyógyítható. "A család tájékoztatása szerint a halál elkerülhetetlen volt az orvostudomány jelenlegi állása szerint. A szívhiba miatt infarktust kapott" – írta a gyimesközéploki klub a Maszol megkeresése nyomán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!