Drámai részletek: ezt tudjuk Berki Krisztián haláláról

rendőrök, rendőrség, mentőautó, Berki Krisztián, Berki Mazsi, helyszínelők,
Vágólapra másolva!
Ahogy megírtuk, péntekre virradó éjjel meghalt Berki Krisztián. Tudósítónk először azt jelentette, hogy rengeteg rendőr és mentős érkezett a lakásához és lezárták a lépcsőházat. Az is hamar nyilvánvaló lett, hogy haláleset miatt helyszínelnek, majd néhány óra múlva a rendőrség bejelentette, hogy Berki Krisztián halt meg. Összegyűjtöttük, hogy jelenleg, péntek este mit tudunk Berki Krisztián haláláról.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo elsőként megírta, négy rendőrautó és egy mentőautó jelent meg május 6-án reggel Berki Krisztián IX. kerületi otthonánál. Nem sokkal később volt felesége, Hódi Pamela és a második felesége, Berki Mazsi is megérkezett. Két gyerekét is lehetett látni. Kerestük a rendőröket, akik azt mondták az Origónak,

hogy haláleset miatt tartanak szemlét, amely során idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Azt viszont akkor még nem erősítették meg, hogy Berki Krisztián halt meg, bár a hozzátartozóit látva ez egyértelműnek tűnt. Először Berki Mazsi erősítette meg férje halálát, melynek időpontja éjfél körül lehetett.

bűnügyi technikusok Berki Krisztián IX. kerületi lakásánál 2022. május 6-án Fotó: Polyák Attila - Origo

Eközben a környéket lezárták, a bűnügyi technikusok pedig elkezdték a munkát. Még a teraszon is dolgoztak. Később derült ki, hogy itt miért. A Blikk szerint a 8 éves Natasa Zselyke kettesben volt a házban az édesapjával.

Ő találta meg a 41 éves férfit a teraszon,

miután felébredt. Aztán hívta az édesanyját.

Berki Krisztián 8 éves kislányával Forrás: Berki Krisztián

Arról is az Origo informátora beszélt, hogy a házban lakók már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak Berki Krisztián lakása körül és azt is, hogy korábban is voltak már ott rendőrök. Azt még nem tudni, pontosan mi okozta Berki Krisztián halálát, az viszont már biztos,

hogy kábítószer-gyanús anyagot találtak a helyszínen.

Kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indítottak eljárást a budapesti rendőrök.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről