Fidesz: A baloldal háborúpártisága a legfőbb veszély a magyar gazdaságra

GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. február 5. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelő beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Európa és Magyarország gazdaságát az a háború és azok a szankciók teszik tönkre, amelyeket a Gyurcsány-vezette dollárbaloldal teljes erejével támogat - kommentálta a nagyobbik kormánypárt Barkóczi Balázs (DK) keddi, "orbáni inflációról" tett nyilatkozatát.
Vágólapra másolva!

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a baloldal háború- és szankciópártisága az, ami a legfőbb veszély a magyar gazdaságra és a magyar családokra. Gyurcsányék háborúba és a magyar gazdaságot fenyegető szankciókba akarják rángatni Magyarországot - írták.

Gyurcsányék válságba sodornák az országot Forrás: MTI/Kovács Attila

Rámutattak: a Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, tartós növekedési pályára állt az ország, a gazdasági növekedés még a járvány ellenére is rekordot döntött, és tavaly is 4,6 százalékkal nőtt a gazdaság.

A gazdaságvédelmi intézkedéseknek köszönhetően Magyarország idén is elkerüli a recessziót, és jövőre újra növekedési pályára állhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről